Обемните стикери са популярен начин за брандиране на вашите продуктите и отличаване на марката ви сред конкуренцията. Фирмата е специализирана в производството на гъвкави обемни стикери – 3D технология с нестандартни форми, размери и цветове по желание на клиента. Полиуретана, който използваме за изработката им осигурява твърдо, устойчиво на драскане покритие, за максимална защита и добър естетичен вид на логото. Изработват се с 12 канална автоматизирана машина, която осигурява висока производителност. Технологическата база на агенцията позволява да направим всяка емблема или лого в обемен стикер.

Обемните стикери са изработени от материал, който отговаря на Наредба Nо. 848/2012 на ЕС, влязла в сила от Януари 2018г., във връзка с екологичните стандарти и норми. 

Едни от най – важните предимства на обемните стикери, които агенция Ритон Ви предлага са:
Яснота на детайлите – пълноцветното принтиране на стикерите позволява използването на повече детайли и шрифтове дори при малък размер
Разнообразие от цветове – предлагаме пълноцветен печат и печат на бяло върху прозрачно фолио
Издръжливост – обемното покритие предпазва от драскане и нараняване на Вашето лого. Стикерите ни са водоустойчиви с УВ защита и не избледняват с времето.
По – добър естетически вид на продукта