Рекламни визитки

                            МАЛКОТО КАРТОНЧЕ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Визитната картичка е създадена да представя името ви, дейността или фирмата. Стилната визитка представя собственика й по един уникален начин. Никога не трябва да подценявате визитната картичка! Без значение как е преминала дадена бизнес среща, винаги трябва да оставяте на вашия събеседник по една визитка. Нейният дизайн трябва да е приятен и с качествено изпълнение, за да избегнете риска тя да се озове направо в кошчето за боклук. За да спечелите бъдещ партньор или клиент е необходимо да обърнете внимание на няколко неща, когато поръчвате визитки:

  • Не трябва да прекалявате с информацията, която визитката ще съдържа. Тя е направена в малък и удобен размер, за да се побира добре във всеки джоб, малка дамска чантичка или портфейл. Достатъчно е на нея да бъдат изписани само имена, телефон, уеб сайт, имейл и дейността, която извършвате или фирмата.
  • Не използвайте повече от два шрифта. Използвайки повече от два шрифта, вие рискувате да развалите корпоративната идентичност на визитката и нейната уникалност. Ако имате собствен уеб сайт се постарайте да го изпишете на визитката с шрифта, с който е изписан и той. Удебеляването, накланянето и подчертаването на шрифта не са препоръчителни – поне не и цялата информация, която визитката съдържа.
  • Използвайте изображения, които са лесни за възприемане. Ключът към успеха е в простотата. Многото цветове не се препоръчват, за да не разконцентрирате вниманието на притежателя на визитката от информацията, която е изписана на нея, защото тя всъщност е най-важното. Избягвайте и поставянето на лична снимка на визитната картичка.

При всички положения е добре да се посъветвате със специалисти в рекламата. РА „Ритон” – гр. Варна и професионалистите, които работят в нея винаги могат да ви бъдат полезни при избора и изработването на идеалните визитни картички за вас, съобразени с личните ви предпочитания и установените правила за стил и качество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *